Friday, December 31, 2010

Bubble Gummers!

Hari ni jalan2 satu Megamall & East coast mall mencari kasut ke kelas. Habis semua kedai aku redah...tp satu pun xberkenan di hati. At last terjumpa kedai bata kat aras paling bawah. Belek2 sport shoes kt depan tu...warna hijau-putih.. nice~! "akak,kasi size 4 ade x?" Akak tu mencari2 kt blkg... "xde la dik...size 6 je ade." Adoii..melepas lagi...
Then aku n dayah g belek2 kasut kt blkg. Sbb ktorg sama2 mencari kasut...tp xde yg bkenan. Kalau ada pun mesti xde size!huh. Tiba2 terpandang kt 1 kasut ni...comell! Silver- stripes pink. Aku suh dayah je try sbb macam muat size die. Die pun try n berminat pulak. Aku pun nk jgk! "Xpe ke sama?xrasa lawak ke?" tny aku. "Aku oke je...lagi suka adalah..haha." Dayah amek saiz 2...sbb kaki die mmg kecik. Aku pun try saiz 2...tp sempit sket. "kak,saiz 3 ade x?" "kejap eh..." Lepas beberapa lama... "nah...size 3" Ermm muat laa...nasib ada size! Harga pun boleh tahan la... Tp design die mmg nice n comel sgt! Ladies gitu! Tp.......tu la....BUBBLE GUMMERS? tu kan jenama kasut budak2? eh,yeke? syhhhhh........senyap2 sudah la! Size ni je yg ada n muat kaki! huhu.
At last,aku pun rembat la satu kasut bubble gummers ni! Peduli ah! HAHA. :D

1 comment:

wannurakmal said...

saiz 4? size 3 ? hehek. ;P