Thursday, September 29, 2011

Tentatif Lawatan industri Dtm5B

Jam 11 malam ni kami sekelas akan bertolak ke Selangor. Utk balik rumah aku. Untuk lawatan industri, ni tentatif program kami bermula besok..;)

JUMAAT (30/09/2011)

9.15am : Bertolak ke MARDI serdang.
11.00am : Check in di Rumahtamu UKM Bangi/ Rehat/ Makan/ Solat
1.30pm : Bertolak ke Beryl's Chocolate, Serdang.
3.30pm : Balik ke UKM/ rehat/ solat
7.45pm : Bertolak ke i-city Shah Alam.
11.30pm : Balik ke kediaman masing-masing.

SABTU ( 1/10/2011)

8.30am : Check out dr UKM/ makan.
9.45am : Sampai ke kilang roti High 5, Shah Alam.
11.30am : Bertolak ke Taman pertanian Shah Alam/ makan/ solat.
3.00pm : Bertolak ke KL (Time Square)
6.00pm : Bertolak pulang ke Polisas.
11.00pm : Dijangka tiba ke Polisas.


~~Ok sekian..hehe. Berdasarkan tentatif program yang terpapar kat atas ni, sebenarnya bukan setakat buat lawatan industri je, padahal nak enjoy je lebihhhhhhh. Bagus, aku suka. Boleh merayau ke i-city, bukit cerakah n time square pulak...haha. Ni la orang cakap, sambil menyelam minum air banyak2! :)

Semoga selamat sampai dan balik, doa kan ye....ingat nak singgah rumah kejap nanti kalau ada gap. Sekejap pun jadilah, nk amek makanan yg mak masak banyak2~~ hehe :D

2 comments:

ayie_sahaja said...

okay..bagus-2..melawat sambil enjoy..baru happy sikit..kasi muka ada senyum..hehehe..jalan hati-2..masuk tempat org biar kena cara..haha.. :)

Ziera Johari said...

ayat die sama je ouh.......hahah
baeklah ayie oi...:)