Tuesday, July 24, 2012

DTAMS versi Kenduri kawen :D

3 minggu jage exam kat Ukm, dgn mood exam, tiba2 bberapa minggu lepas kerja dah habis, dapat pulak invitation kenduri kawen kat situ mmg terasaaa lain benorlah gamaknya.... Padahal sebelum dpt kerja tu berbelas kali dtg makan kenduri kawen kat situ mcm biasa je, tak ada feeling... 


2minggu lepas dh tak keje (16 julai), kwn ayah buat kenduri kawen kat situ, bila dgar 'Dewan Tun Abdullah Mohd Salleh' ahhh mmg aku nk pergi sgt la...wlpun sblum ni mcm malas je nk pergi klau ada kenduri kawen...hehehe..

Start dari luar, aku dah mulaa rindu...
terbayang jaga pintu dewan nak exam...
terbayang tahan budak sebelum masuk...

Seusai masuk dewan, mood exam dah bertukar jadi mood kawen...
Aaa yela kate g kenduri kawen...haha

Adoiii rindunyaa, teringat2 korang sorang2 yg sma2 btugas kat sini, dgn macam2 hal..
teringat hari terakhir lpas habis exam, 29jun, kita lepak dekat dlm dewan ni dr pkul 10pg (habis exam) sampailah lepas budak2 lelaki habis solat jumaat (3ptg)...
Bukak lagu kuat2, main bingo kat depan dewan, gelak2, makan mcD Cik Lin belanja sama2, amek gmbar ramai2, hoiiii gilaa tak rindu....

Pasal rindu, terus lepas makan, mesej sorang2 budak dtams...hmm :')

Ok lah, rindu punya pasal, ni je gmbar yg sempat di snap smasa hari kejadian, tp versi yg dh berubah wajah..










1 comment:

Farahin Nasrodin said...

salam sis.. tau x mcm mne nak menempah dewan dtams ni untuk majlis perkahwinan? kot2 sis ada contact number yang boleh membantu sy =)