Thursday, April 14, 2011

err.....tumpang tanya...kenapa tu? :o

 Alhamdulillah. Aku dah semakin sihat n pulih..:) Just luka2 dan lebam ni masih belum surut. Maybe sebab aku malas makan ubat kn? :) hmm.good2. Takpelah, lama-lama okay lah tu. Nak dibandingkan dengan masa mula-mula kena tu..aduhh lagi la pelik muka ni bila dagu dah bengkak sebelah kebiruan, kalau dua-dua bgkak ada jugak rupa dagu hritik roshan kan? HAHA.
Tapi masih lagi penat menjawab soalan-soalan orang disekeliling yang asyik bertanya kenapa muka aku jadi gini. Adeh, Lukanya takde la teruk sangat kalau tengok, tapi orang yang lain dok tengok aku tu yang selalu buat muka pelik...-_-
Asal lalu mana mana semua nak pandang,tanya tanya kenapa. Pastu cakap aku merempit lah, jalan tak hati2 lah, beguk lah,bergaduh ngan orang lah. Apa kebenda tah la dorang nak ngarut kan. Haha. Hampeh. Sampai kan makcik kafe,pakcik koop, driver roti, pak guard, orang lalu lalang, budak2 yang tak pernah tegur tiba tiba je bertegur bila tengok dagu aku ni haaa -____- Femes kan? ._.

Atas permintaan bestfriend aku, maka aku snap lah 2-3 gambar ni buat tatapan sebab asek tanya tanya teruk tak?haha. tak la teruk mana...biase je. Lebam kat peha,tumit n bengkak kat betis masih belum surut lg. Btw, thanks for concern :D









(::luka selepas seminggu::)
                                       
  p/s: berhati-hati dijalan raya, jgn jadi macam sy, okay? :)

2 comments:

wannurakmal said...

err.. agak kedasytan disitu. ish. gile aaa. twok kot. ==" alhmdllh xde yg srius.

Ziera Johari said...

ni sket je...alhmdulillah xteruk..hehe