Saturday, July 30, 2011

eh, meluatnyaa perangai awk ni......

Td tengahari gatal2 tgn on fb, lepas tu t'tgk gambar sorang minah ni dok upload berpuluh2 gambar dengan boifren kemain bermesra2 bermanja2 berbaring2 kt peha.heh? Meluatt rasanya. Nk muntah kat sini boleh? haha. aku dah lama dah meluat tgk org tayang2 pakwe makwe dgn aksi2 terlampau mesra n daring caring loving bagai,haha...bg aku orang macam ni xtao malu, sebab berani tunjuk dosa kat public,bangga dgn dosa....tu lah petanda kiamat..hmm.

Bukan aku jeles sbb xde boifren ke haperr, bg aku org lain pun ade bf/gf jgk...hensem2 cantik lg dr bf/gf yg korang dok mesra2 tayang2 kt fb tu.....ee....(nk je aku ckp; dh la gf/bf ko tu xlawa mane,pastu bangga2 lak kt fb...poodah chaiittt).

Eh ade lagi satu cerita yg aku dgr dgn telinga aku sendiri...
camni citenye....sambil melepak tunggu waktu solat,aku melepak kat surau..time tu dak2 pompan ni tgh berborak,aku kat belakang tu terpasang lah telinga (saja pasang telinga..lalala)... perbualan diorang berbunyi camni....

A: Mak aku hari2 tanya bila nak balik rumah........bosan lah setiap minggu nak balik rumah bkn ada apa pun.
B: Ala mak kau rindu kau lah tu......mak kau dduk sorang eh kat rumah?
A: Xla...ada adik2 aku.....kalau tepon aku je,mesti tanya bila nak balik rumah.....ish..bosann.......
C: Aku pun sama.! (tiba2 mencelah) Mak aku tu hari2 tepon aku tny tgh buat apa. Hari2 tepon...bosan dah aku dgr suara mak aku...asal tepon tny aku tgh buat apa,tu je tny hari2.....bosann.....
B: hehe......kalau aku, aku yg tepon mak aku. Mak aku mmg tak tepon aku pun. Aku jeles dgn adik aku,sbb mak aku tepon die, tapi dgn aku tak tepon. Mak aku ckp,aku dah pandai jage diri,xpe...adik aku tu xpndai jage diri lagi, tu mak aku salu tepon dia tu. Tak aci......

~10 minit sebelum tu..

B: ye...b nk syg kejutkan kejap lagi?okeh2,lepas habis kelas nnt syg terus call b keyh. Bye2,love u..muah2!

~dgn boifren bergayut bermesej sehari suntuk pun xkan rasa bosan, tapi bila mak sendiri call nak tny kabar anak2 dia, boleh dikatanya bosan,boring,xsuka dgr suara mak.....Astagfirullah, terkejut aku dgr ayat yg keluar dr mulut pompan tu masa tu....macam ni pun ada? ya,ada....dgn telinga aku sendri mndgrnya....
Bila mak kau dah takde nnt, agak2nya mesti kau suka kot sbb dah xyah dgr suara mak kau lg hari2...mcm tu ke? haih....entah lahh :/

3 comments:

SyUe SaUfi said...

betol2..kgkdg kalo slalu col mak, org ingt kite anak mak..anak manja..padahal..ape la salahnye col mak, ckp ngn adek, ayah kan..col pkwe bole plak..snggup xtdo mlm..snggup cari tpup sane sini.. tuu la manusia skrg..bangga dgn ape yg dorg ade..esp, bf/gf dorg.. kgkdg nk jage ati gf/bf snggup skitkan ati famly & kawan sndiri..
actly kan ziera, kes cm ziera nie syue da pna dga.hehe. just want to share my opinion ya~ tQ :)

Ziera Johari said...

betullll....:)
ouh ye ek...tu la byk da dgr,ni pn saje nk share2 :)

SyUe SaUfi said...

same2 la kite share2 ye :D