Monday, July 4, 2011

Outing part 2

Macam yg dijanjikan dlm entry yg lepas, kitorang outing lg buat kali kedua utk cuti sem kali ni.
Hari khamis lepas menjadi hari yg terakhir kitorang berjumpa sebelum semua balik ke tmpt blajar masing2. Tp kali ni keluar cam xde point sgt. Just keluar jalan2. Tu pun kena rushing, sbb one of us kena jmpa doc gigi fr braces. So kul 2 lebih kitorang dh gerak keluar mall. Btw, kitorang keluar dkt area bangi-kjg je. Metro jeee lah! haha. Metro pun metro lh. Pagi2 lagi dh keluar, sbb pergi renew lesen n beli tiket utk balik ke kuantan. Lepas tu pergi klinik gigi sbb farhana kena cuci gigi dlu before jmpe doc ptg tu. So sampai metro, terus makan makan. nyum2~~~ foodcourt xsedappp~~ x.x
first time outing dgn nurbaya sekali, lg ramai lg best kn ;)
wt Shifaq~
SHAWL GIRLS :D
Ni idea dtg dr aku mula2,saje2 je nk suruh diorang pakai shawl, so aku bg idea outing kali buat
'shawl day', suruh diorg sume pakai shawl.hehe. Fana mmg da expert toksah ckp laa..
Syue n Shifaq jarang outing pakai shawl,
so sesekali pakai nmpk comeelll knn...love itt :D
So lepas makan,jalan2 then terus hantar fana balik sbb dia kena rushing. Then ktorg lepas solat zohor kt surau brdekatan, rasanya awal lagi nk balik. Ayah syue pn xdpt nak amek awal2. So kitorang jalan2 kt bangi. Shifaq ajk pergi satu kedaiii yg mewaahhh ni........chantikkk sgt kedai ni....dr luaaa mcm rumah...so Owsemm! :D Jom!
view dr depan cafe
variety of cakessss
tmpt cashier pn lawa jeeee
syue
nice view ouh blkg tuuu..mcm rumah kn? :)
saje belakon kejap b4 blk..bahaha bajett :P
oke ni time nk balik dh~~
Ouh masa nk masuk tu baru perasan yg ada sorg mamat ni jiran aku keje kat sini lorrr. Tapi tak rapat sangat laaa.senyum2 je la amek syarat tnda kenall..hahaha. harga kt kedai ni boleh tahan la...kitorang pn just minum2 petang jee...makan? lain kali lh! kumpul duet manyak2 nnt kita dtg lg eh? Btw siann fana xdpt join kitorang timee ni...xbest laaa xdpt snap2 gedik2 sama2 laaa time ni~~haha. Takpe2, next time ade rezeki, ade umur pnjg, kita singgah2 lg eh...order dessert skali eh? tp share2 duet lah? boleh ke camni?? :P
k, bebaii.
love u :)

4 comments:

anfarhana said...

next outing raye!!haha..tu pon kalo smpat..hahaha

Shifaq said...

Hehehe puas kan cuti ni? :D Tak sabar nk raya pulak!

SyUe SaUfi said...

laa..ade gmba kite sorg.??! br tau :) haha.sume da ckp pasal raye eak..
jmpe raye ea korg ..insyALLAH :)
ziera : doa2 bia sem nie blalau dgn pntas.kite pn xsaba mau abes..hehehe

Ziera Johari said...

yeee shoot berbaju kurung lak pasni......hehehe..

@syue: a'ah gmbr tu ade kt fon kite..hehe... yee...'berlalau' k dgn cpt..:P