Thursday, May 26, 2011

4 SuperPower 'Wonderful Dreams'

1. Kuasa Invisible
Pergh best giler kalau boleh invisible ni kan. Boleh pergi rumah sape2,mengendap org yg kita suke ke,konfem tak kena halau sbb dh invisible!hehe.. Plg best, bila kena tangkap buat jahat, time ni la nk gunakan kuasa invisible utk hilangkan diri..haha..konon takde suspek ditempat kejadian. Pastu naik ktm ke lrt takyah bayar, nk usha mamat hensem pun line clear je..yela, xde yg perasan pun kn~~jhiahaha

2. Kuasa yg boleh baca fikiran org lain
Ahah...bila ada kuasa camni kita boleh la tahu sapa2 yg nk buat jahat kt kita...pastu boleh baca fikiran org yg dengki n tak ikhlas langsung berkawan ngan kita..or lelaki yg nak main2 kan kita, tak jujur n asek nak menipu jee,blakon baik.haha.kesitu plak~~

3. Kuasa Terbang
Kalau ada kuasa ni sah2 kereta,lrt,kapal terbang n segala jenis kenderaan langsung tak pandang dah.haha. Nak pergi mana2 boleh fly je. Waa...jimat duuuit. So nak balik rumah-kolej pun tak yah susah2 pikir duit nk beli tiket or kes lambat balik tiket habis. Anytime nak balik, get ready utk fly je~gahaha~ Tapi kalau ada pintu doraemon lagi best!! Cakap je nak pergi mana, bukak pintu terus sampai. So kalau bukak2 pintu terus sampai rumah Kim Bum or Nazim othman, boleh x?HAHA

4.  Kuasa 'Time Traveler'
Dengan kuasa ni aku dapat pergi ke masa lampau. Lepas tu boleh la betulkan kesilapan2 yg tak sepatutnya aku buat...cam ponteng skolah ke, mlawan ckp ke, blajar maen2 masa spm ke, xpun kesilapan aku mngenali seseorang tu~haa~ mmg best berangan ni kn~hahahahahaha.

err..kalau korang pulak, Kuasa apa yg korang nak...?rasa cam best jekkk kalau ada en~hehe

1 comment:

wannurakmal said...

dah ada no 4 tu dah bersyukur dah. tapi bila nak ade? hahahafoated